Završnica Lige mladih u Skenderiji

HKK Zrinjski, HKK Široki i OKK Spars odlučit će o juniorskom prvaku BiH

Završnica Lige mladih u Skenderiji

Juniorski sastavi Zrinjskog, Širokog i Sparsa 25. i 26.05. odlučit će o pobjedniku Lige mladih, tj. juniorskom prvaku Bosne i Hercegovine na turniru koji će se odigrati u sarajevskoj Skenderiji.

Na teren će prvi izaći košarkaši Sparsa i Širokog u subotu u 10 sati, a Sparsi će istog dana u 18h odigrati susret s mostarskim Zrinjskim. 

Široki i Zrinjski će u nedjelju u 13h odigrati svoj susret a naslovom prvaka okitit će se momčad koja naravno bude imala najbolji omjer nakon ovog tromeča.

Podsjetimo, mladi košarkaši Igokee odbili su proteklog vikenda igrati na polufinalnom turniru u Mostaru kad su se navodno revoltirani odlukom da igraju dvije utakmice u jednom danu povukli iz ovog takmičenja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi