Željko Obradović isključen, pa suspendovan

U porazu od Galatasaraya

Željko Obradović isključen, pa suspendovan

Košarkaši Fenerbahčea izgubili su od gradskog rivala Galatasaraya u 4. utakmici finala turskog play-offa, a trofejni srbijanski stručnjak Željko Obradović isključen je na manje od osam minuta do kraja.

Njegov tim gubio je sa 13 poena razlike, Obradović je burno reagovao zbog jedne sudijske odluke, nakon čega je isključen. Pogledajte reakciju:

Inače, Galata je slavila rezultatom 88:82 i izjednačila na 2-2 u seriji. U petak se igra peta utakmica, domaćin je Fener, a prvak će postati tim koji prvi ostvari četiri pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti