Značajna promjena za Teletovića u novoj NBA sezoni
Foto: EPA

Igraće sa zaštitnim naočarima

Značajna promjena za Teletovića u novoj NBA sezoni

M. Šljivak

Mirza Teletović ući će u drugu sezonu sa Milwaukee Bucksima.

Bh. košarkaš za sada igra dobro u predsezoni, a tokom zvanične NBA sezone bi trebao imati nekih 15 do 20 minuta po utakmici.

Mirza će se u novoj sezoni pojaviti sa zaštitnim naočarima. Bh. košarkaš je imao problema s očima. On boluje od astigmatizma i tokom prošlog mjeseca je bio podvrgnut lakšem operativnom zahvatu.

Očekuje se da će Teletović tokom NBA sezone igrati sa zaštitnim naočarima. Prethodnih godina je igrao s lećama, ali mu je vid stvarao probleme.

"Bilo je teško sa astigmatizomom. To sam želio što prije riješiti i to sam učinio", rekao je nedavno Teletović.

Tako ćemo i Teletovića tokom sezone gledati s modnim dodatkom na terenu, ali sigurno je da će i on imati još šta da pokaže na terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi