"Znate li šta će se desiti ako Irvingov mozak stavite u glavu ptice?"

Perkins oštro po playmakeru Netsa

"Znate li šta će se desiti ako Irvingov mozak stavite u glavu ptice?"

Edmir Škorić

Bivši NBA košarkaš Kendrick Perkins nema problem da kaže ono što misli, a njegove riječi sada su zaboljele playmakera Brooklyn Netsa Kyriea Irvinga.

Irving je trenutno jedna od najvećih zvijezda i predvodnik nezadovoljnih NBA igrača koji smatraju da nema smisla da se sezona nastavi, a Perkins, koji je igrao za nekoliko velikana kao što su Bostom, Oklahoma, Cleveland i New Orleans, nije ga štedio.

"Ako sada uzmete mozak Irvinga i stavite ga u glavu ptice, znate šta će ptica uraditi? Počeće da leti unazad! Zato što je Irving potpuno zbunjen", opleo je Perkins po košarkašu Netsa.

"Kyriea više niko ne sluša. NBA liga će biti nastavljena! Sve što radi je pravljenje nepotrebne drame među NBA braćom, a to nam u ovim vremenima nikako nije potrebno. Prije deset dana je rekao da će igrati, a sada da neće. Šta se to promijenilo za tako kratko vrijeme? Baš ništa", dodao je Perkins.

"Možda sam malo i pretjerao s izjavom o ptici, ali on je u mojim očima zbunjeni lider i nikako ne bih stao uz njega", jasan je bio nekadašnji NBA prvak.

Top Komentari

ryan.giggs
Irving misli da je Zemlja ravna ploča. I ta osoba zastupa košarkaše.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti