Zrinjski će angažovati još jedno pojačanje

Đurasović neće biti posljednje novo ime

Zrinjski će angažovati još jedno pojačanje

M. Maksimović

Planove Košarkaškog kluba Zrinjski koji je na pravi način zaključio prvi dio sezone i prošlu kalendarsku godinu pokvarila je teška povreda jednog od najboljih igrača Alija Demića.

 On je na jednom od treninga povrijedio koljeno i odsustvovat će do kraja sezone. Zbog toga su se čelnici kluba odlučili angažovati iskusnog Božu Đurasovića iz Leotara. On vjerovatno neće biti jedino pojačanje Plemića tokom zime.

“Sigurno je da ćemo angažovati još jedno pojačanje, ali nije sigurno hoćemo li to uraditi sada ili pred Ligu za prvaka. Očekuje nas zgusnut raspored, igramo i finale Kupa HB protiv Studenta, a potom i Kup BiH, te odgođenu utakmicu protiv Leotara“, rekao je direktor kluba Vedran Filipović.

Zrinjski će prvi meč u novoj godini igrati na svom parketu 15. januara protiv Slobode.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi