Zvezda dovodi još jedno poznato ime?
(Foto: EPA)

Theodore pred potpisom?

Zvezda dovodi još jedno poznato ime?

M. Šljivak

Sudeći prema imenima koja su stigla tokom ljeta u timove iz ABA lige, sezona koja je pred nama mogla bi biti najjača ikad.

Crvena zvezda je očigedno odlučila da vrati naslov najbolje ekipe regiona koju su prošle sezone izgubili od Budućnosti.

Skoro svake sedmice neko novo ime osvane u beogradskom timu, a uskoro bi dres crveno-bijelih mogao obući i američki playmaker Jordan Theodore.

Ovaj 28-godišnji košarkaš ima i makedonski pasoš, a protekle sezone je igrao jako dobro u dresu Olimpije iz Milana. Zvezda je navodno već uspostavila kontakte sa ovim igračem i on bi trebao postati naredno pojačanje tima.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Theodore je i MVP Lige prvaka iz 2017. godine, a u karijeri je pored tima iz Milana igrao u Turskoj za Banvit, Antalyju i Mersin, kao i za njemački Frankfurt i francuski Bourg.

Zvzedu su ovog ljeta pojačali Billy Baron, Mohammad Faye, Michael Ojo, Stratos Perperoglou, Dušan Ristić i Maik Zirbes.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi