Zvezda i Budućnost upisali domaće pobjede

ABA liga

Zvezda i Budućnost upisali domaće pobjede

Edmir Škorić

Košarkaši Budućnosti i Crvene zvezde bili su uspješni na otvaranju nove sezone ABA lige.

Zvezda je u Beogradu ugostila Mega Leks i na kraju slavila sa 76:70. Ipak, Zvezda je imala puno problema protiv Mege, koja je vodila 17:9 nakon prve i 36:27 nakon druge dionice.

Sjajno su domaći igrali u trećoj dionici, pa su uspjeli da se vrate i dođu do preokreta. Do kraja su upisali pobjedu od sedam poena razlike.

Zirbes je sa 19 poena bio najbolji igrač Zvezde, dok je Lazić dodao 13 poena, a u redovima Mege Nikolić je ubacio 17, Zagorac 16 poena.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Budućnost je u Podgorici sa 81:65 savladala Krku. Tu nije bilo puno neizvjesnosti, Crnogorci su lagano došli do trijumfa.

Dragićević i Sead Šehović su ubacili po 22 poena, dok je Suad Šehović dodao 16 poena u domaćem timu. Lalić je sa 15 poena bio najboji u timu Krke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti