Zvezda ne računa na Miloševića
Popularni Kari nije zadovoljan Miloševićevim učinkom

Vijesti iz “Jadrana”

Zvezda ne računa na Miloševića

Mladi košarkaš Stevan Milošević i Crvena zvezda su raskinuli ugovor. Milošević (211 cm visine, 1985. godište) u Beograd je stigao proteklog ljeta kada je potpisao ugovor do 25. decembra 2008.

No, čelnici kluba nisu željeli produžiti saradnju jer su procjenili da Milošević nije opravdao epitet pojačanja pa je mladi centar “crveno-belih” postao slobodan igrač.

Milošević je igrao u osam mečeva NLB lige sa prosječnim učinkom od 1.5 poena i 1.4 skoka.
U Eurocupu je postigao samo 4 koša. Svetislav Pešić, trener Crvene zvezde, kazao je kako je Milošević izuzetno talentovan, ali da mu predstoji još mnogo rada kako bi dostigao pravu formu, odnosno kako bi talenat pretvorio u kvalitet.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije