6

Komentari (6)

BikKojiSjedi
Kakvu su ljudi odbranu odigrali, ovo je na granici realnog i nerealnog. Bez startne "červorke", startne "petice", na gostujućem terenu, kod jednog Makabija...respect za Radonjića. I ljudi, kakva vas više muka tjera da na ovakvoj vijesti vi pišete o teroristima, Čifutima, četnicima, Arkanima, babama, pizdama...Dajte više unormalite se, bar na sportskim vijestima, **** vas pas vise lude.
Svojprisebi
Malmi_Suomi
Svojprisebi
pa cifute su tukli trebalo bi da ti je drago teroristo
Svojprisebi
gde ti je onaj tvoj pizdun zgembic crko mu nick izgleda opet zdapi bezi ha saces i ti jos malo finac paksu @Malmi_Suomi
Malmi_Suomi
@Svojprisebi opet ti izgubljeni turski KMETU iz USA znaš jesti goFna. To te baba pustila da napišeš koju riječ? Super... A sad CHETO " prikriveni " ..bo ti Arkan babu od**bi tj " odabij hihihi" od mene. MRŠ
A @zgembo tvoj APAURIN od 10mg je na odmoru a ti peri guzice -babama-))))
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.