Zvezda se zahvalila Pešiću
Svetislav Pešić

Zvezda se zahvalila Pešiću

Košarkaški klub Crvena zvezda želi da se zahvali svom bivšem treneru Svetislavu Pešiću na svemu što je učinio u protekloj sezoni, prenosi zvanična stranica kluba.

Poznati trener prepoznao je tešku situaciju u kojoj se klub nalazio u avgustu prošle godine, prihvatio činjenicu da je tada Crvena zvezda imala svega četiri prvotimca i preuzeo posao koji u tom trenutku nije bio nimalo jednostavan, piše u saopštenju.

Dodaje se da Crvena zvezda sada može da se pohvali da ima dva seniorska reprezentativca, osvajače medalja na juniorskom evropskom prvenstvu i Univerzijadi. Što je najvažnije, kostur tima je sačuvan, mladi igrači, većinom reprezentativci, kvalitetniji su za godinu dana igranja, ali i rada sa vrhunskim trenerom. U istom periodu, formiran je i B tim koji predstavlja budućnost Crvene zvezde.

U klubu sa Malog Kalemegdana, također, sa žaljenjem konstatuju da saradnja neće biti nastavljena, ali uz poštovanje stava iskusnog stručnjaka, iako je postojala želja Crvene zvezde da Svetislav Pešić vodi ekipu sa kojom je proveo prvu godinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.