Zvezda slavila u Kragujevcu

ABA liga

Zvezda slavila u Kragujevcu

Midhat Šljivak

Košarkaši Radničkog poraženi su večeras u Kragujevcu od ekipe Crvene Zvezde u 16. kolu ABA lige rezultatom 78:73.

Od samog početka ovaj susret je donio veoma zanimljivu košarku. Zvezda je igrala za nijansu bolje u prvoj dionici, nakon koje su imali dva poena prednosti 20:18.

Nastavila su oba tima sa odličnom igrom. Zvezda je imala i šest poena prednosti, ali se Radnički vraćao, te su i oni u nekoliko navrata vodili. Ipak, Zvezda je na poluvrijeme otišla s plusom od četiri poena 39:35.

Mnogo bolju igru pružio je Radnički u trećoj četvrtini. Preokrenuli su rezultat u svoju korist, a nakon 30 minuta igre imali su pet poena prednosti 58:53.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

U posljednjoj dionici Zvezda je prijetila, ali je Radnički čuvao svoju prednost sve do finiša kada su dopustili Zvezdi da se vrati, te poenima Jenkinsa dolaze do izjednačenja 72:72.  Sama završnica pripada Zvezdi, koja na kraju dolazi do pobjede.

Raško Katić sa 15, te Blažić i Nelson sa 14 poena su vodili Zvezdu do pobjede, a Sava Leši je kod Radničkog imao 27 poena i devet skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.