Zvezda uvjerljiva protiv Budućnosti

ABA liga

Zvezda uvjerljiva protiv Budućnosti

E. Škorić

Košarkaši Crvene zvezde savladali su večeras Budućnost sa 82:67 u polufinalnom susretu ABA lige.

U drugom polufinalu snage su odmjerili Zvezda i Budućnost, a domaćin je očekivano slavio i poveo sa 1:0, te će u Podgorici tražiti plasman u novo finale.

Podgoričani su prvu četvrtinu bili dostojan rival Zvezdi, koja je ipak u drugoj dionici napravila razliku i na poluvremenu je vodila 43:31.

U trećoj četvrtini Zvezda je stigla do 19 poena prednosti, te je do kraja meča održalava dvocifrenu prednost i došla je do sigurne pobjede. 

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Zvezdu su predvodili Simonović i Gudurić sa po 18 poena, dok je Kuzmić dodao 14 poena. Na drugoj strani Klassen je ubacio 12, a Vranješ 11 poena. Bh. reprezentativac Nemanja Gordić na kraju je ubacio četiri poena uz sedam asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi