Zvijezda Celticsa otišla "po ćevape": Niko nije osramotio Irvinga kao Dončić

Uh, kakva finta

Zvijezda Celticsa otišla "po ćevape": Niko nije osramotio Irvinga kao Dončić

E. Čaušević

Dallas Mavericksi sinoć su na domaćem parketu pobijedili Boston Celticse sa 113:104, a još jednu veoma dobru partiju odigrao je Luka Dončić.

Dončić igra fenomenalno u svojoj prvoj NBA sezoni, a iz utakmice u utakmicu oduševljava košarkaške fanove svojim potezima. Slovenski košarkaš je sinoć bio dosta raspoložen, a cijela Amerika bruji o njegovom potezu iz prve četvrtine.

Napad Dallasa je bio na samom isteku, a lopta je bila u rukama Dončića. Njega je pokušao zaustaviti Kyrie Irving kojeg odavno neko nije ovako osramotio kao Dončić. Slovenac je sjajno fintirao, a zatim je pogodio trojku sa zvukom sirene.

Top Komentari

Edin Merlin
Kad mali janez ode po NBA sampionsku titulu neka se javi ! Kyrie je za njega izmislio kosarku !
2 29
Ibro
Mali razvaljiva u NBA
25 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi