5

Komentari (5)

Edin Merlin
Kad mali janez ode po NBA sampionsku titulu neka se javi ! Kyrie je za njega izmislio kosarku !
king11
mora se priznat da ga je ovdje isfintiro
Edin Merlin
Jeste,nema problema. Gledao sam utakmicu sinoc i u par situacija mali janez nicim izazvan nakon obicnog polaganja nesto pilji u Kyrie kao da je on MJ23,pa se onda zakucao u legalno postavljen blok od Brown'a i prostro' se po parketu ko ponjava... I jos nesto da konstatujemo,to sinoc je prva pobjeda Dallas'a protiv Bostona nako 2016 godine !
king11
sa 19 godina i ne možeš očekivat neko baš zrelo ponašanje , vidiš nurkića, vazda nešto izvodi kad igra protiv lebrona i onda ga le bron redovno stavlja na poster. tako če i dončić sigurno povremeno glumit budalu odnosno pokazivat svoj neki ego i bit povremeno spušten na zemlju. Dončić če bit zvijer a to što je prva pobjeda dallasa os 2016 to baš i nema neke veze sa dončićem
Ibro
Mali razvaljiva u NBA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.