Zvijezda Hawksa bira između tri tima

Postaje slobodan igrač

Zvijezda Hawksa bira između tri tima

Midhat Šljivak

Zvijezda Atlanta Hawksa Al Horford ovog je ljeta slobodan igrač.

Iskusni 30-godišnji centar će nakon devet godina vjerovatno napustiti tim iz Georgije, a tri tima su ozbiljno zainteresovana za usluge ovog košarkaša.

ESPN tvrdi kako će 1. jula Horford početi pregovore s tri NBA tima. To su Los Angeles Lakersi, Orlando Magic i Detroit Pistonsi.

Ova tri tima su vjerovatna destinacija za snažnog centra, no i dosta drugih ekipa bi rado vidjelo ovog košarkaša u svojim redovima.

Horford je u najjaču ligu svijeta stigao 2007. godine sa univerziteta Florida. Izabran je trećim pikom na draftu, a u karijeri je na preko 14 poena u prosjeku uz osam skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi