55-godišnji Roberto Mancini i supruga Silvia pokazali vrhunske forme na plaži za bogate

Još uvijek je maksimalno spreman

55-godišnji Roberto Mancini i supruga Silvia pokazali vrhunske forme na plaži za bogate

Selektor reprezentacije Italije Roberto Manici većinu slobodnog vremena provodi s suprugom Silvijom Fortini, a ni ovog ljeta situacije nije ništa drugačija. 

Njih dvoje ovih dana uživaju u poznatom odmaralištu za bogate - Club 55, koji se nalazi u Saint Tropezu (Francuska).

Naravno, u stopu su ih pratili i paparazzi koji su zabilježili izuzetno vitke linije, kako Mancinija, tako i njegove supruge. Selektor Azzurra ima 55 godina, ali bez obzira na to i na činjenicu da je igračku karijeru završio prije 19 godina, još uvijek izgleda impresivno.

Da ne bude on taj za kojim će se svi okretati na plaži pobrinula se Silvija koja je plijenila pažnju u bikiniju.

Podsjetimo, Mancini je sa njom slikan prvi put tokom 2017. godine i to godinu nakon što se rastao s bivšom suporugom s kojom je u braku bio gotovo 30 godina.

Ovih dana nekadašnji trener Inrtera i Manchester Cityja nema puno posla obzirom da su sva reprezentativna takmičenja davno okončana, a očekuje se da se njegovi Italijani na teren vrate u jesen.

Top Komentari

Benjamingst
Stara slika je to... ima 2 ili 4 godine.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi