Aca Lukas izazvao buru u Srbiji nakon što je poslao poruku igračima Hrvatske

Oglasio se na Instagramu

Aca Lukas izazvao buru u Srbiji nakon što je poslao poruku igračima Hrvatske

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske sinoć se plasirala u četvrtfinale Svjetskog prvenstva nakon što su savladali Dansku.

Hrvatska je u veoma dramatičnoj utakmici nakon penala uspjela da pobijedi Dansku i izbori plasman među osam najboljih ekipa svijeta. Čestitke za Vatrene stizale su iz cijelog svijeta, no javnost u Hrvatskoj najviše je iznenadila objava srbijanskog pjevača Ace Lukasa.

Popularni pjevač iz Srbije jutros se oglasio na svom Instagram profilu kako bi pružio podršku selekciji Hrvatske. Lukas je poručio da mu Messi ili Ronaldo ne mogu biti draži od Jedvaja ili Modrića.

"Najiskrenije čestitke, prije svega mojim prijateljima i drugima na plasmanu među osam najboljih reprezentacija svijeta, sjajnim momcima i fudbalerima. Bravo za reprezentaciju Hrvatske, navijam za vas. Možda se neko složi, a neko ne sa ovim, ali reći ću: Ne proganjajte onoga ko je jedan od najzaslužnijih što ste možda i najbolji na svijetu! Mamiću - nagrada, a ne kazna", napisao je Lukas, te dodao:

"Znam da se ovdje mogima ovo neće dopasti, ali ja tako osjećam. Znam sigurno da će mi moj drug Jedvaj ili Modrić ili bilo ko od ovih momaka uvijek biti bliži od svih Ronalda i Messija i ostalih. Momci samo naprijed".

Top Komentari

Keno
Ovo je garant napisao nakon smrc sesije
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi