Subašić je tako odlučio, njegovu ljepšu polovinu više nećemo vidjeti na tribinama

Heroj Hrvatske zabranio Antoniji dolazak na utakmice

Subašić je tako odlučio, njegovu ljepšu polovinu više nećemo vidjeti na tribinama

Danijel Subašić je sinoć postao heroj Vatrenih nakon što je sjajnim odbranama u penal seriji omogućio Hrvatskoj pobjedu nad Dancima i plasman u četvrtfinale.

"Penali su kao lutrija, potrebno vam je puno sreće. Nekada imate sreće, a nekada ne... Mi smo ovaj put imali sreće, a ja uvijek u ovakvim situacijama pokušavam primijeniti svoje iskustvo. Sada nas u Sočiju čeka Rusija", istakao je Subašić nakon sinoćnje drame u Nižnji Novgorodu.

Otkrio je sjajni hrvatski čuvar mreže i jednu zanimljivost. Naime, njegova supruga Antonija više ne dolazi na utakmice.

"Ne dopuštam ženi da dolazi gledati moje utakmice. Jednoj je došla na stadion i mi smo izgubili, tada sam joj rekao da ubuduće osteje kući i tamo gleda moje utakmice", istakao je Subašić.

Čini se da iskusni golman Hrvatske smatra da mu ljepša polovina donosi nesreću na utakmicama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi