Mlađe je slađe: 35-godišnjakinja "zarobila" zvijezdu PSG-a, za letove joj plaća 3.000 eura po satu

Uživaju u luksuzu

Mlađe je slađe: 35-godišnjakinja "zarobila" zvijezdu PSG-a, za letove joj plaća 3.000 eura po satu

Admin Čaušević

Nije nikakva tajna da moderni fudbaleri koji zarađuju u ogroman novac vole uživati u luksuzu. 

Achraf Hakimi je jedan od najboljih bekova svijeta i prolazi kroz veoma dobar period svoje karijere u PSG-u.

Ovaj 23-godišnjak je već nekoliko godina u braku sa 12 godina starijom glumicom Hibom Abouk kojoj također ide vrlo dobro u svijetu filma.

Hakimi i Abouk su zbog svojih poslovnih obaveza vrlo često odvojeni zbog čega koriste svaku slobodnu priliku da se vide. Iz tog razloga vrlo često koriste privatne letove.

Putovanje avionom je za njih postala normalna pojava te uopšte ne štede svoj novac na ovaj vid transporta koji im omogućuje komford i brza putovanja.

Oglasi

Hakimi obično iznajmljuje avione po satu, a njegov omiljeni model je Hawker 400 zbog stabilnosti i smatra se savršenim za letove u Evropi.

Hakimi je posljednjih godina često mijenjao klubove. Igrao je za Real, Inter i Borussiju Dortmund pa se navikao na putovanja avionom.

Hawker 400 može maksimalno letiti 2.600 kilometara i dostići brzinu od 770 km/h. Ima kapacitet za sedam putnika, sa kupatilom i kožnim sjedeštima te ostalim pogodnostima.

Svakako nije dostupan za sve i mogu ga priuštiti samo odabrani i iznamljivanje ovog aviona košta 3.100 eura po satu.

Achraf i Abouk su braku nekoliko godina, a do sada imaju dvoje djece koja se zovu Amin i Naim. Prema nekim računicama Hakimijeva plata u PSG-u po satu iznosi 936 eura. 

Top Komentari

Arnel925
Sponzoruse su zlo jarane. Put u pakao
2 1
Karlosicroberto
A Rayan air? Nista ha hahah
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi