Kad sazna čime se bavi sinova nova djevojka Hakimijeva majka će propasti u zemlju od sramote!

Glasine o vezi su sve učestalije

Kad sazna čime se bavi sinova nova djevojka Hakimijeva majka će propasti u zemlju od sramote!

Admin Čaušević

Izgleda da je Achraf Hakimi pronašao novu ljubav, kratkoročnu ili dugoročnu pokazat će vrijeme. Međutim, glasine o romansi marokanskog defanzivca su sve učestalije, a sigurno će biti i kritika na njegov račun.

Hakimi je u novembru organizovao zabavu povodom svog 25. rođendana, a nakon toga je izgleda našao i novu djevojku.

U pitanju je Kubanka Malu Trevejo koja ima 21 godinu, poznata je influenserica i jedna od popularnijih kubanskih pjevačica.

Trevejo je opsjednuta Hakimijem. Komentariše njegove objave na Instagramu te javno poručuje da voli jednog Marokanca.

Oglasi

Hakimi nastoji da sve drži u strogoj tajnosti, ne pojavljuje se u javnosti sa novom izabranicom jer ne želi da bude tema žute štampe.

Međutim, ono što para oči je način na koji Kubanka zarađuje najviše novca. Naime, ona prodaje fotogafije svog nagog tijela.

I Trevejo nije odoliča čarima platforme za odrasle Only Fans gdje je izuzetno aktivna što joj donosi popriličnu zaradu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cylz4tyPUU4/?hl=en&img_index=1[/instagram]

Kada sazna čime bavi njena potencijalna snaha Hakimijevoj majci Saidi Mouh sigurno neće biti svejedno.

Ova vrijedna žena je izuzetno religiozna, uvijek je bila najveća podrška svom sinu i u najtežim periodima, pa ostaje da se vidi da li će tako biti i ovaj put.

Podsjećanja radi, iza Hakimija je izuzetno teška godina jer se razveo od dugogodišnje supruge Hibe Abouk, dok je istovremeno optužen i za silovanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti