Javila se najpoznatija svekrva u svijetu fudbala: Hakimijeva majka ponizila bivšu snahu!

Hiba Abouk na udaru

Javila se najpoznatija svekrva u svijetu fudbala: Hakimijeva majka ponizila bivšu snahu!

Admin Čaušević

Život Achrafa Hakimija doživio je radikalan zaokret zbog optužbe za navodno silovanje 24-godišnjakinje koja se prije nekoliko mjeseci pojavila u policijskoj stanici sa tvrdnjama da ju je fudbaler PSG-a zlostavljao u njegovoj kući. 

Nakon optužbi za silovanje dosadašnja Hakimijeva supruga, Hiba Abouk, koja je sa njihove dvoje djece bila u Dubaiju kada je došlo do incidenta, odlučila je prekinuti svoju sentimentalnu vezu s Marokancem.

"Nakon donošenja odluke o zakonskom razvodu i prestanku zajedničkog života, u iščekivanju brakorazvodne parnice, ko bi mogao zamisliti da ću se, osim suočavanja s dobro poznatom boli koju rastava sa sobom nosi, i prihvaćanja tuge koju nosi neuspjeh projekta, rodbina kome sam se predala dušom i tijelom, morati nositi i sa ovom sramotom", napisala je glumica.

Hiba je namjeravala preuzeti polovinu imovine stečene u braku, ali zapravo neće moći pristupiti onom što je stekao u braku njen bivši partner, jer je Hakimi svu svoju zaradu stavio na majčino ime.

Neočekivani pokret koji je doveo do reakcije Hakimijeve majke, Saida Mouth, koja je kazala da uopšte nije znala za potez svog sina.

Oglasi

"Sin me nije obavijestio o prenosu svog bogatstva na mene", rekla je Saida koja je trenutno u Saudijskoj Arabiji gdje obavlja Umru pred ramazanski Bajram.

Saida ne razumije zašto javnost kritizira fudbalerov stav i priznaje da bi, da Achraf to nije učinio, njegova bivša partnerica i dalje tražila dio novca koji je on zaradio tokom braka.

"Je li poduzeo nešto da se zaštiti, ne znam, ali... U čemu je problem ako je to istina? Da to moj sin nije uradio, onda se ne bi mogao riješiti te žene", poručila je ona.

Hakimijeva majka već mjesecima prima sinove mjesečne plate na svoj bankovni račun, pa njena izjava da nije znala na prenos imovine definitivno stiže kao iznenađenje. 

Hakimi je u ovom trenutku možda i najplaćeniji afrički fudbaler pošto u PSG-u na sedmičnom nivou zarađuje vrtoglavih 250.000 eura.

Hakimijeva majka tvrdi da uopšte ne zna da je sin svoju imovinu prebacio na njeno ime

Njegova majka je u centar pažnje dospjela tokom Mundijala u Kataru. Tada joj je Hakimi prilazio nakon svakog meča te bi je zagrlio i poljubio.

Ipak, nakon posljednjih izjava o sada već bivšoj snahi sigurno će se naći na udaru kritika...

Top Komentari

NoSikiriky
Hej koja je to glupost, on sve zaradi, stekne sam imovinu i sad bi neka ***** htjela da to dobije jer je bila s njim u braku....Imao je to sve prije nje, tako da se ***** zove.....
1 0
user1602245913
Stara vještica na sve mislila. Samo ti sinko siluj, mama će se za sve pobrinuti.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi