Adebayor usvojio bratovog sina i odmah mu promijenio ime

Pogađajte kako se zove

Adebayor usvojio bratovog sina i odmah mu promijenio ime

Endin Čaušević

Nekadašnji napadač Arsenala i Manchester Cityja, Emmanuel Adebayor, ponovo se našao u centru pažnje kada se odlučio na zanimljiv način oglasiti na Instagramu.

Naime, Adebayor je odlučio da usvoji sina od svog brata Petera koji je preminuo 2013. godine. Adebayor i njegov brat su bili veoma bliski, a njegova smrt ga je žestoko uzdrmala.

Peter je iza sebe ostavio i sina kojeg je četiri godine kasnije njegov mlađi brat odlučio usvojiti. Adebayor je to podijeli na Instagramu, a mnoge je šokirao jer je ovom dječaku odlučio promijeniti ime i on se sada zove Emmanuel Adebayor Junior.

"Svi koji me znaju poznavali su i mog brata Petera koji više nije s nama. Ovo je njegov sin i danas je on postao moj sin. Želim da vam predstavim svog prvog sina, a njegovo ime je Emmanel Adebayor Junior".

Napadač Basaksehira je tako dobio novog člana svoje porodice, a poznato je da već ima sedmogodišnju kćerku Kendru. Također, poznato je da se odrekao i većine svoje familije jer su mu svakodnevno tražili novac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti