Adem Ljajić tajno oženio Zubejdu, no nisu to uspjeli sakriti

Pojavila se i fotografija uz čestitku

Adem Ljajić tajno oženio Zubejdu, no nisu to uspjeli sakriti

Samir Mlaćo
Svjetsko prvenstvo u Kataru i poraz od Brazila glavna je tema u srbijanskoj sportskoj javnosti, no prostor je danas 'dobio' i nekadašnji reprezentativac Adem Ljajić.

Naime, Ljajić je tajno oženio Zubejdu Bubu Dizdarević.

Slavlje je bilo samo za najbliže, te u javnosti nije bilo puno informacija.

Na društvenim mrežama također nije bilo fotografija, ali jedna čestitka je otkrila sve.

"Nek je sa srećom Ljajići moji“,napisala je supruga srbijanskog golmana Predraga Rajkovića Ana.

Adem Ljajić

Oglasi

Kako prenosi srbijanski mediji, Adem i Zubejda se poznaju od djetinjstva, oboje su rođeni u Novom Pazaru. Ljajić je bio u vezi sa makenenkom Sofijom Milošević, ali brzo je prebolio i 'poletio' u zagrljaj Zubejdi koja iza sebe ima jedan brak i dvoje djece.

Vjerovatno i nisu imali u planu da sve ispliva u javnosti, ali danas je to zaista teško sakriti. Rajković je sigurno imala najbolju namjeru, međutim kolegama u Srbiji to nije promaklo.

Ljaljić je bez kluba nakon rastanka sa Bešiktašom, a iza sebe ima bogatu karijeru. Okušao se i u Italiji,  a u Srbiji je nosio dres Partizana.

U 47 navrata nastupao je za reprezentaciju Srbije te dodao devet pogodaka.

Prema posljednjim informacijama, od januara bi trebao postati člana turskog Karagumruka.

Tako je navedeno na nekoliko stranica i očekuje se da sve bude ozvaničeno početkom 2023. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi