Adem Ljajić se opija po Istanbulu zbog bivše djevojke koja je dobila dijete s Lukom Jovićem

Prijeti mu otkaz u Bešiktašu

Adem Ljajić se opija po Istanbulu zbog bivše djevojke koja je dobila dijete s Lukom Jovićem

E. Čaušević

Srbijanski fudbaler Adem Ljajić našao se u centru pažnje turske javnosti zbog zabava koje je organizovao u jeku pandemije koronavirusa, te je sigurno da će biti kažnjen zbog toga.

Ljajić je u svojoj vili više puta organizovao zabave i pored zabrane za takva okupljanja. No, srbijanski igrač se oglušio na takvu odluku turske vlasti zbog čega će sigurno biti kažnjen.

Međutim, turski mediji pišu da je problem s Ljajićem dosta gori nego što izgleda. Naime, objavljeno je da je Ljajić pao u depresiju i da se već neko vrijeme opija zbog svoje bivše djevojek Sofije Milošević.

Ljajić je trenutno van terena zbog povrede, a nedolaske na treninge iskoristio je kako bi svoju tugu utopio u alkoholu. Poznato je da je on bio u vezi sa Sofijom nekoliko godina, a nakon što su prekinuli ona se počela viđati s njegovim saigračem iz reprezentacije Lukom Jovićem.

Sofija i Jović nedavno su dobili dijete što je očito dodatno pogodilo Ljajića. On je već neko vrijeme u depresiji i najčešće ga viđaju po turskim noćnim klubovima kako se opija.

Navodno, čak je i trener Bešiktaša, Segen Yalcin, tražio od čelnika kluba da raskinu ugovor s Ljajićem jer je takvo ponašanje jednog igrača neprihvatljivo.

Top Komentari

Al. Ha
****m vam vas naslov k’onji jedni glupi i neotesani Pa ako ne znate sta da napisete bolje ne objavljujtre bljuvotine
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi