adidas Exhibit kolekcija - Kopačke dizajnirane da unaprijede igru

Četiri nova modela

adidas Exhibit kolekcija - Kopačke dizajnirane da unaprijede igru

E. Čaušević

Kako bi odgovorio na potrebe svjetski poznatih fudbalera, adidas Football vam sa ponosom predstavlja četiri nova modela kopački iz Exhibit Pack kolekcije: Predator19, COPA 19, X18 i NEMEZIZ 18 . Pored klasičnih modela sa kramponima, predstavljene su i street style verzije kopački, koje će ljubitelji fudbala moći svakodnevno da nose.

Novu kolekciju premijerno će na terenima širom Evrope da isprobaju najveća
fudbalska imena poput Lea Mesija, Mohameda Salaha, Gereta Bejla, Pola Pogbe, Paula Dibale, Gabriela Hesusa, Roberta Firmina i mnogih drugih.

Predator19, jedna je od najpopularnijih kopački današnjice, a namijenjena je mahom fudbalerima koji igru baziraju na čvrstini, snazi i kontroli pokreta. Model u plavoj boji, sa metalik srebrnim i crvenim detaljima, i ove sezone trebalo bi da predstavlja potpuni hit. Uz ojačanu BOOST™ pjenu u đonu, gazište omogućava povratak energije pri svakom pokretu stopala. Inovativna SOCKFIT COLLAR tehnologija pruža osećaj komfora, dok CONTROLSKIN doprinosi neophodnoj potpori.

COPA 19 model adidas klasika od sada postoji u novoj paleti boja: crnoj i solarno žutoj verziji. COPA kombinuje tradiciju sa modernim novim dizajnom i inovativnimtehnologijama, čineći ih najprodavanijim adidas kopačkama u ovom trenutku. Sadrže uloške od pjene, koji pružaju maksimalno prianjanje, udobnost i prilagođavaju se skočnom zglobu. X RAY gornjište napravljeno je tako da maksimalno smanji klizanje lopte, dok PURECUT pertle omogućavaju maksimalnu kontrolu nad loptom.

X18 kopačka dizajnirana je da „oslobodi“ brzinu fudbalera kojima je to najveći adut, i dolazi u atraktivnom crvenom koloritu, sa tri metalik srebrne trake. SKELETAL WEAVE sastavljen od veoma tankih mrežastih vlakana omogućava odgovarajući dodir i lagodan osećaj. Veoma mekana SPEED MESH tekstura pomaže pri svakom pokretu, bez ograničavanja. SPEED FRAME čini đon kopačke izuzetno laganim, dok 3D modifikovana peta pruža udoban i stabilan oblik, koji čvrsto drži stopalo tokom ubrzanja. NEMEZIZ 18 u solarno žutoj boji od januara nosiće neki od najpoznatijih fudbalera planete, na čelu sa slavnim Argentincem Leom Mesijem. Posljednja verzija

NEMEZIZ uključuje prepoznatljivu AGILITY BANDAGE tehnologiju, koja je dodatno unaprijeđena, i pruža ultimativnu stabilnost stopalu. Dvostruka zaštita čvrsto drži zglob i omogućava eksplozivnu promjenu pravca, dok AGILITY KNIT 2.0 inovacija, bazirana na isprepletanoj strukturi vlakana, omogućava mekoću i osećaj lakoće.

Nove adidas Exhibit Pack kopačke potražite u Sport Vision radnjama ili u online shopu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi