Stigla karma prvaka svijeta koji žene ne pita za godine: Starije 20 ili mlađe 15, cilj mu je jasan

Sve mu se obilo o glavu

Stigla karma prvaka svijeta koji žene ne pita za godine: Starije 20 ili mlađe 15, cilj mu je jasan

Admin Čaušević

Dosta je ženskaroša među fudbalerima, međutim jedno ime se izdvaja iznad ostalih. Dugo godina je pucao od samopouzdanja, mislio je da može imati svaku ženu koju poželi, a sada mu se sve obilo o glavu.

Nekoliko je fudbalera koji mogu poprimiti epitet fudbalskog playboya. U Italiji su to bili Marco Borriello i Christian Vieri, a u Francuskoj je to Adil Rami (37).

Ramija je možda najbolje opisala Pamela Anderson, čuvena zvijezda Hollywooda koja je sa francuskim štoperom u vezi bila dvije godine.

"Teško je prihvatiti činjenicu da su posljednje dvije godine mog života bile velika laž. Prevarila sam se i povjerovala da smo u velikoj ljubavi. On je čudovište", poručila je Anderson nakon raskida.


Rami je slomio srce 20 godina starijoj Pameli Anderson

Rami i Anderson su bili u vezi dvije godine, nakon što je ranije defanzivac okončao brak Sidoine Biemont koja mu je rodila blizance Zayna i Madija.

Ramija nikad nisu zanimale godine kod žena. Bio je sa Anderson koja je od njega starija dvije decenije, hodao je i sa vršnjakinjama, a volio je i mlađe.

Oglasi

Dok je bio član ruskog Sochija tadašnjim saigračima je ispričao sočnu stranu života sa famoznom glumicom.

"Rami nam je ispričao mnogo zanimljivih stvari o vezi s Pamelom Anderson. Zanimalo nas je kakva je ona u krevetu, a on se nije baš stidio da priča o tome. Govorio je za Pamelu da je to bila najbolja žena u njegovom životu, te da su se seksali po 12 puta u toku jedne noći", izjavio je Aleksandar Kokorin, bivši Ramijev saigrač.

Lena je ostavila Ramija u augustu

Duga je lista djevojka koje su imale afere sa prvakom svijeta iz Rusije 2018. godine. Posljednja u nizu je bila 15 godina mlađa Lena Guillou.

S obzirom kakav je način života vodio, izgleda da se Ramiju sve počelo obijati o glavu pošto nikako ne uspjeva da se skrasi te srlja iz veze u vezu.

Upravo je sa 21-godišnjom Lenom pokušao pronaći svoj mir, međutim i s njom je raskinuo i agustu prošle godine. Od tada je single, ali ne može bez ispada.

Oglasi

Posljednjih sedmica je bio u centru pažnje zbog rasprava sa suprugom Angela Di Marije vezanim za ponašanje Emiliana Martineza prilikom proslave Svjetskog prvenstva.

"Mogao sam imati bolju karijeru da sam imao normalan životni stil. Previše sam izlazio, previše je bilo djevojaka i nisam obraćao pažnju na kilažu", rekao je Rami prije nekoliko godina, ali lekciju nije naučio.

Rami je tokom karijere promijenio veliki broj klubova. Između ostalih igrao je za velikane poput Milana, Valencije, Seville i Marsellea, a trenutno je član Troyesa.

Osim titulom prvaka svijeta može se pohvaliti osvojenom Europa ligom sa Sevillom te Ligue 1 sa Lilleom. Procjenuje se da je od fudbala zaradio oko osam milona eura.

Top Komentari

jose
Pokušavam da skontam gdje je dio teksta u kojem piše o tome šta mu se to obilo o glavu?
1 0
YouTalkinToMe
Po naslovu mislio sam da je dobio sidu, kad ono nogirao jos jednu sponzorušu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi