"Volio sam hranu, žene, izlaske i kajem se zbog toga, jer mogao sam imati bolju karijeru"
Foto - Instagram / Adil Rami

Adil Rami se kaje

"Volio sam hranu, žene, izlaske i kajem se zbog toga, jer mogao sam imati bolju karijeru"

M. Šljivak

Nekadašnji reprezentativac Francuske Adil Rami nedavno je postao novi član portugalske Boaviste.

Samo dvije godine nakon osvajanja titule prvaka svijeta sa Francuskom, karijera 34-godišnjeg fudbalera je krenula nizbrdo, pa je nakon grijanja klupe u Fenerbahčeu otišao u Rusiju, gdje nije odigrao nijedan meč za Soči.

Povezivao se Rami sa brojim klubovima tokom proteklog ljeta, a on se na kraju odlučio za portugalsku Boavistu.

Rami je tokom karijere igrao za respektabilne klubove. Počeo je u Lilleu, igrao je u Valenciji, Milanu, Sevilli i Marseillu, ali je više bio poznat po svom opuštenom stilu života nego po igrama.

Brojne djevojke su prošle kroz njegove ruke. Među njima je bila i Pamela Anderson, a nakon svega što je prošao, Rami se sada kaje što nije bio profesionalniji u životu.

"Mogao sam imati bolju karijeru da sam imao normalan životni stil. Previše sam izlazio, previše je bilo djevojaka i nisam obraćao pažnju na kilažu", rekao je Rami i nastavio je:

"Hrana mi je bila veliki problem. Volio sam jesti. To je prava šteta jer kada sam stoprocentnto spreman, ne plašim se nijednog napadača na svijetu", rekao je Rami.

Rami je za reprezentaciju Francuske odigrao 36 utakmica i postigao je jedan gol.

Promo

Top Komentari

Penderinos
Imaš ključ za žene, kao sto i svi bokšnjaci za srpkinje imaju. Na to trebaš da budeš ponosan
2 4
Keno
jedi ****a sjecam se da si naseg pjanketa ponizavao nekim izjavama kad smo vas pobjedili u st denisu mrs
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi