Bivši igrač i trener FK Željezničar imao ozbiljnu saobraćajnu nezgodu

Automobil pretrpio ogromnu štetu

Bivši igrač i trener FK Željezničar imao ozbiljnu saobraćajnu nezgodu

A. Čaušević

Bivši igrač i trener FK Željezničar Admir Adžem doživio je saobraćajnu nezgodu u Hercegovini, a ono što je najvažnije prošao je bez fizičkih povreda. 

Adžem je početkom sedmice doputovao u Hercegovinu, a nezgodu je doživio jutros kada je i obavijestio svoje pratitelje na društvenim mreži Facebook.

Nekada odlični lijevi bek je objavio i fotografije automobila koje je pretprilo ozibljno štetu i jasno je da uopšte nije u voznom stanju.

Nezvanične informacije govore da je Adžema udario drugi automobil te da u nezgodi nije bilo stradalih što je svakako najbitnije u ovom trenutku.

[facebook]https://www.facebook.com/admir.adzem.9/posts/pfbid02FWQCCigBQnipFAwnVt9LSsB2HCcVZS3L9TPRrUQRGHPp56Lxk3EMH9PHLNVbvPiTl[/facebook]

Ovaj 49-godišnjak je posljednji angažman imao u klubu Al-Wasl iz Dubaija, a našu zemlju se iz Ujedinjenih Arapskih Emirata vratio ljetos.

Oglasi

Bio je to ovom stručnjaku prvi angažman van Željezničara gdje je dugo godina vodio omladinske selekcije, a jedno vrijeme je bio i trener prvog tima.

Adžem je seniore Plavih vodio na 40 utakmica i posljednji je trener koji je donio trofej na Grbavicu jer je pod njegovim vodstvom osvojen Kup 2018. godine.

Ostat će upamćen i po tome da je u jednoj sezoni uspio slaviti u čak tri gradska derbija protiv Sarajeva, dva puta na Grbavici i jednom na Koševu. 

Nakon iskustva stečenog u omladinskim selekcijama Željezničara prije dvije godine je otišao u UAE gdje je radio u omladinskim selekcijama Al-Wasl te dodatno usavršio svoje znanje.

Tokom igračke karijere u BiH je nastupao samo za Plave, dok je imao dva inostrana angažmana i to u Poljskoj i Hrvatskoj. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
Na osnovu komentara na njegovoj objavi da se zakljuciti da on uopste nije ucestvovao u udesu. Pita za kontakt slep sluzbe i kaze da on uopste nije vidio u kakvom je stanju auto.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi