AdmiralBet najveće kvote za Ligu šampiona: PSG 2.95, Gol H. Kane 2.60!

AdmiralBet najveće kvote za Ligu šampiona: PSG 2.95, Gol H. Kane 2.60!

Sponzorski tekst

Kvote veće od najvećih na svijetu! 20 KM – BEZ USLOVA POKLON za sve novoregistrovane igrače!

Fudbalski fanatici danas su više nego srećni. Povratak omiljene zabave – Liga šampiona. Mnogi danas gledaju da naplate svu fudbalsku strast i znanje, a eksperti znaju da AdmiralBet nudi kvote veće od najvećih na svijetu.

Svim novoregistrovanim igračima sportska kladionica nudi jedini poklon dobrodošlice u BiH, apsolutno BEZ USLOVA – PREUZMITE 2O KM!

MILAN – TOTTENHAM ( 1 – 2.70 X – 3.25 2 – 3.00 )

Čuveni stadion u Milanu, za kojeg svi znaju da nosi dva imena, večeras se zove „San Siro“. Milan u osmini finala dočekuje londonske „Pijetlove“. Sezona za navijače „Rosonerija“ ne teče možda onako kako su se nadali, ali svi znamo koliko jedna pobjeda u evropskoj eliti može da motiviše ekipu. Čudan niz od četiri poraza ekipe Milana, prekinut je pobjedom nad Torinom u prethodnom kolu italijanske Serie A, a jedini pogodak na meču zabio je O. Giroud. Ipak, ono što obećava, jeste da je Milan igrao napadački, te pored postignutog kola kreirao još nekoliko vrhunskih šansi. Sa druge strane Tottenham ima ozbiljne namjere ove sezone. U prelazom periodu uspjeli su da u svom sastavu sačuvaju svog vrhunskog golgetera, a naravno da znamo da se radi o H. Kane-u! Jedan od najefikasnijih strijelaca ove sezone u Premier League Engleske, večeras predvodi svoj tim u napadu, a večeras je tipovan da postiže gol za vrhunskom kvotom od 2.60! Dodatni razlog da se razmotri tipovanje na Kane-a svakako je to što je on sigurno igrač koji izvodi penal, a dovoljno je samo reći da je Milan u prethodnih četiri meča skrivio čak dva penala. Kao domaćin Milan je favorizovan na ovom meču sa kvotom od čak 2.70, a svakako na domaćem terenu moraju ostvariti pozitivan rezultat. Kvota da obje ekipe postižu gol na utakmici je vrhunskih 1.88, a čuvena igra GG3+ večeras se plaća kvotom od 2.45!

PSG – BAYERN MUNICH ( 1 – 2.95 X – 3.65 2 – 2.70 )

Vjerovatno i najveći okršaj osmine finala ove sezone, večeras se igra u Parizu. PSG od 21h na „Parc des Princes“ stadionu dočekuje „Bavarce“! Parižani možda nisu u fantastičnoj seriji nakon eliminacije u kupu i poraza od „Kneževa“ u Ligi 1, ali ipak ovo je utakmica za koju su svi maksimalno „nabrijani“.

Ništa osim pobjede nije imperativ na ovoj utakmici, a ekipa kakvu PSG ima ove sezone, definitivno može da pobjedi bilo koga. Istina je K. Mbappe ne igra na ovom meču, ali obećava svakako povratak L. Messia. Mnogo je govorkanja o sukobima unutar svlačionice pariške ekipe. Praktično kompletna fudbalska javnost zna za sukob Neymar-a i sportskog direktora, ali ono što svi zaboravljaju u medijskim spinova, jeste da je PSG jedna od najprofesionalnijih ekipa na svijetu, sa najplaćenijim igračima svijeta, koji u ovakvim siituacijama iz revolta igraju bolje nego ikad. Treba i napomenuti koliko domaći teren znači Parižanima, koji su na prethodnih 10 utakmica upisali sve pobjede i samo jedan neriješen rezultat. Prilika kakva se dobija večeras, vrlo rijetko se pruža. Igrati PSG da pobjeđuje na domaćem terenu za kvotu 2.95 vrhunska je šansa na maksimalnu naplatu.

Ukoliko želite da znate kako da uvećate svoj dobitak za čak 700% i naplatite tiket do čak 100.000 KM, obavezno zapratite AdmiralBet BiH nalog na Instagram-u i Facebook-u!

*kvote su podložne promjenama, ali AdmiralBet u svakom trenutku nudi najveće kvote

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.