Luđi ne postoji - kontroverzni bivši napadač plaćao 15.000 dolara samo da čuje lijepu voditeljicu

Bio je njome opčinjen

Luđi ne postoji - kontroverzni bivši napadač plaćao 15.000 dolara samo da čuje lijepu voditeljicu

Edmir Škorić

Mnogo godina prije nego što je upoznao onu koja mu je sada životna partnerica, legendarni nogometaš, a danas trener, zaljubio se u poznatu televizijsku voditeljicu. Izvori bliski njima dvoje otkrili su da je trener Neftčija plaćao čak 15.000 dolara samo da bi je čuo telefonom.

Adriana Mutua ne treba posebno predstavljati. Živi život kakav se mnogi ne usude ni sanjati. Bivši nogometaš izjašnjava se da je ispunjen u svakom pogledu. Profesionalno se može pohvaliti blistavom nogometnom karijerom. U privatnom životu uživa u sretnoj porodici s trećom suprugom.

Sandra Bachichi je treća životna partnerica Adriana Mutua. Vjenčali su se 2016. godine, na egzotičnoj i neobičnoj destinaciji.

Ceremonija potpisivanja vjenčanih dokumenata održana je na plaži na Kubi. Nakon godinu dana žena je bivšeg nogometaša po četvrti put učinila ocem.

Sa Sandrom Bachichi živi posebnu ljubav, dok je ranije, prije nego ju je upoznao, bio sklon mijenjanju žena svako malo. Ljubav koju Adrian Mutu gaji prema majci svog četvrtog djeteta iznimno je duboka, osjeća se čak i na mentalnoj razini, o čemu je i sam svjedočio.

Monica Dascal je osvojila srce Adriana Mutua, ali ljubav niej dugo potrajala

No malo ljudi zna da se Mutu prije nego što se zaljubio u Sandru Bachichi, koja je posljednja žena u njegovom životu, zaljubio u poznatu televizijsku voditeljicu iz Rumunije. Danas je i ona u braku s advokatom s kojim živi u mirnom braku.

Oglasi

Riječ je o Monici Dascalu, voditeljici vijesti s Pro TV-a, koja ima 45 godina. Lijepa plavuša udala se za advokata Mihaija Bajenarua 2010. godine, no i prije nego što ga je upoznala zaljubila se u Adriana Mutua. Ne, nije šala.

Tada su izvori iz okruženja dvije zvijezde rekli da se i trener Neftčija žrtvovao kako bi čuo glas voljene žene. Adrian Mutu je navodno platio račune u vrijednosti od 15.000 dolara kako bi bez prestanka razgovarao telefonom s Monicom Dascalu, dok je bio u inozemstvu, a ona u Rumuniji.

Ipak, čini se da ljubavna priča između dvije zvijezde nije potrajala, jer su nedugo nakon toga prekinuli. Nije prošlo dugo, a Monica je upoznala sadašnjeg životnog partnera za kojeg se udala nakon nekoliko godina veze.

Adrian Mutu je nedavno kao tener Neftčija debitovao na Grbavici

Voditeljica Pro TV-a je u ranijem intervjuu priznala da su i ona i suprug ostali isti kao prije braka, što se dogodilo vrlo prirodno.

Šot se Mutua tiče, on je radio kao trener Rapida, sada vodi ekipu Neftčija i nedavno je debitovao na Grbavici u utakmici drugog pretkola Konferencijske lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi