Adriana raskrinkali brazilski mediji: Sa dvije je žene u isto vrijeme, ne znaju jedna za drugu

Imperator je nevjerovatan

Adriana raskrinkali brazilski mediji: Sa dvije je žene u isto vrijeme, ne znaju jedna za drugu

Midhat Šljivak
Teme:

Legenda brazilskog fudbala Adriano i dalje vodi poprilično uzbudljiv život.

Čovjek kojem je partijanje uvijek bilo važnije od fudbala, pa zbog toga i nije napravio mnogo više u karijeri, iako je važio za jednog od najboljih napadača svijeta.

Imperator je odavno u penziji i uživa u svemu što je stekao. Nedavno je prodao svoj dom za 1.3 miliona dolara i dok čeka na kupovinu novog, uživa u hotelu gdje mjesečno izdvaja 12.000 eura za boravak.

I dok je u hotelu ima posjetu dvije djevojke koje ne znaju jedna za drugu. Obnovio je veze sa svoje dvije bivše cure i sa njima je u isto vrijeme.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CMLR0gWg1RA/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CLPOgbgg2lE/[/instagram]

Tu je njegova nekadašnja vjerenica Victoria Moreira, a tu je i 23-godišnja manekenka Micaela Mesqueta, koja je također bila sa njim u vezi.

Već tri mjeseca Adriano viđa obje cure, ne znaju jedna za drugu, ali nakon pisanja brazilskih medija koji su legendu raskrinkali, pitanje je hoće li obje ostati pored njega.

Top Komentari

Ajdin K
**** nadam se da ne prate sport sport inace Adriano na****o
5 0
Marco_Materazzi
hahahah ADRIANO KING, zbog njega sam zavolio fudbal i Inter!
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.