Voli žene i alkohol više nego sebe: Pamtit će se šta je nepopravljivi Adriano uradio za rođendan

Čuveni Brazilac u novoj akciji

Voli žene i alkohol više nego sebe: Pamtit će se šta je nepopravljivi Adriano uradio za rođendan

Admin Čaušević
Teme:

Adriano Leite Ribeiro je u petak slavio svoj 41. rođendan. Odlučio je to da uradi u svom stilu te je tako napravio novi skandal. Čuveni Brazilac će po ko zna koji put puniti stupce žute štampe. Nekim će porasti u očima, dok će ga sigurno mnogi osuditi. 

Fudbalska ikona Adriano izludio je još uvijek zvaničnu suprugu nakon što je objavio fotografije sa atraktivnom crvenokosom djevojkom na jahti.

Kad je vidjela šta se dešava Adrianova supruga, Micaela Mesquita, oglasila se na društvenim mrežama i rekla bivšem napadaču da joj pošalje papire za razvod.

Legendarni brazilski as je uživao prelijepom crvenokosom Raquel Bastos na jahti na kojoj je u petak slavio svoj rođendan.

Adriano u društvu atraktivne Raquel

Adriano je napunio 41. godinu, ali čini se da je zabava počela ranije za penzionisanog fudbalera koji je na ludoj zabavi pio šampanjac vrijednosti 3.000 eura po boci.

Micaela je bijesno reagirala na društvenim mrežama i uputila oštru poruku Adrianu s kojim je već neko vrijeme u braku, barem na papiru.

Oglasi

Na svom Instagram storyju napisala je: "Oh, kako lijepo! Želim ti svu sreću svijeta. Adriano, pošalji mi papire za razvod."

U međuvremenu je Raquel demantovala navode da je u vezi s bivšim napadačem milanskog Intera kao i još nekoliko klubova iz italijanske Serije A.

"Želio je da izlazi sa mnom, rekla sam 'Volim skijanje. Hoćemo li vježbati?'. Nikada se nismo ni poljubili, ništa. Prijatelji smo."

Adriano i Micaela, 25, navodno su se razišli u decemru, samo 24 dana nakon braka.

Micaela je nedavno poslala poruku na Isntagramu: "Prvo volite sebe, prije nego nekoga volite, cijenite sebe prije nego nekoga cijenite. Vodite brigu o svom sentimentalnom životu. Zamolite Boga za snagu u ovom vašem osjetljivom području. Nemojte pristajati na manje od onoga što zaslužujete."

[instagram]https://www.instagram.com/p/CnU-utQOMY_/?hl=en[/instagram]

Adriano je očigledno nepopravljiv i u petoj deceniji života i teško je vjerovati će se ikada promijeniti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi