Afera ne prestaje: Sada se zna koliko je Ronaldo platio djevojci kako bi prešutjela njegov zločin

Američki mediji dobili dokument

Afera ne prestaje: Sada se zna koliko je Ronaldo platio djevojci kako bi prešutjela njegov zločin

E. Škorić

Nedavno je Okružno državno tužilaštvu u SAD-u odlučilo da neće podnijeti tužbu protiv Cristiana Ronalda jer, kako se navoid, tvrdnje o seksualnom napadu ne mogu biti dokazane izvan razumne sumnje.

Američki mediji došli su u posjed dokumentima koji pokazuju da je Portugalac priznao da je 2010. godine platio djevojci 375 hiljada dolara kako sa optužbama o silovanju ne bi izlazila u javnost.

Svjetski mediji su i ranije javljali da je postojao dogovor i ugovor o šutnji, ali sada se prvi put pojavljuje i pisani trag da je došlo do isplate novca.

Nakon što se pojavio dokument koji dokazuje da je Ronaldo platio djevojci da šuti, advokati su saopštili da je riječ o isplati kojom se ne priznaje zločin, već da se na taj način izbjegava medijska euforija, iako je ista i nastala prošle godine.

Podsjećamo, Katheryn Mayorga je tvrdila da je u junu 2009. godine silovana od strane Ronalda. Podnijela je tužbu, ali je popustila pod pritiskom Ronaldovih advokata i pristala je na vansudsku nagodbu.

Tvrdi i kako se zbog svega odala alkoholu te da je često pomišljala na samoubistvo.

Top Komentari

Benjamingst
Pomisljala na samounistvo? Bas je Ronaldo selovao... a nije samovoljno legla sanjim u krevet.
8 0
bistrik87
opalio je, zajebo se, rava laze da je silovana, dao joj pare da ga ne pegla, covjek ima svojih problema, slavne licnosti vise ne mogu imati normalan sex odma kazu shilovo me jalijas
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi