Aguero lumpuje po noćnim klubovima, a svi se pitaju ko je zanosna plavuša?
Nakon prijateljske utakmice protiv Saudijske Arabije odlučio je malo da uživa u noćnom životu u Los Angelesu i pojavio se u zanimljivom drutšvu.

U "obilasku" Los Angelesa

Aguero lumpuje po noćnim klubovima, a svi se pitaju ko je zanosna plavuša?

E. Čaušević

Reprezentacija Argentine je u prijateljskoj utakmici savladala Saudijsku Arabiju sa 4:0, a nakon meča Sergio Aguero je odlučio malo da uživa u noćnim klubovima u Los Angelesu.

Argentinci su prema očekivanom vrlo lako se obračunali sa Saudijskom Arabijom i na kraju slavili sa 4:0. Nakon utakmice mnogi igrači su se vratili u hotel, no Sergio Aguero je odlučio da će večer iskoristiti da obiđe nekoliko noćnih klubova u Los Angelesu.

Nije dugo trebalo da se fudbaler Manchester Cityja nađe u centru pažnje fotografa koji su ga brzo prepoznali. Nekoliko fotografija se pojavilo u javnost, a mnogi se pitaju ko je plavuša s kojom je Aguero proveo noć.

Na jednoj od fotografija se jasno vidi kako joj Aguero ljubi ruku, a nakon što su izašli iz noćnog kluba njih dvoje su se u Mercedesu koji košta 140.000 funti uputili u nepoznatom pravcu.

 Aguero appeared to kiss the tattooed blonde's hand as she got out of the Mercedes 4x4

Promo

Top Komentari

DarkLord
Neka koja će se pojaviti nakon 10-20 godina i reći da ju je silovao...
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi