"Nargilizam" na Etihadu: Aguero u društvu 18-godišnjakinje pušio šišu

Neće biti kazni

"Nargilizam" na Etihadu: Aguero u društvu 18-godišnjakinje pušio šišu

E. Škorić

Argentinski napadač Sergio Aguero neće biti kažnjen zbog pušenja šiše.

Manchester City neće poduzeti nikakve akcije protiv svog napadača, nakon što je objavljen video kako puši šišu u društvu 18-godišnjeg modela Lole Magnin, za koju kaže da mu je samo prijateljica.

Sky Sports piše da je klub svjestan snimka koji je objavio Aguerov prijatelj na Instagranu, ali neće ga kažnjavati.

Aguero je ovu sezonu počeo dobro, mada se nije proslavio za vikend na gostovanju kod Wolverhamptona, baš kao niti bilo ko od njegovih saigrača, pošto je City osvojio bod, a bio je plan uzeti sva tri.

Nargila-barovi i noćni klubovi danas su puni nargila, a ovaj trend zahvatio je i mnoge nogometaše, koji se očigledno potajno odlučuju na udisanje duhanskog dima začinjenog raznim aromama.

Naravno, nije u skladu sa klupskim pravilinikom, pa nije poželjno da se konzumira.

Top Komentari

PeppermintSA
Nargila barovi puni nargila? Ma nemoj?
17 0
Zoilomas
Sram nek ga je
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi