Atributi sjevaju kao gromovi: Za velikana nikad nije zaigrao, ali ima "podršku" kao rijetko ko

Djevojka mu je neodoljiva

Atributi sjevaju kao gromovi: Za velikana nikad nije zaigrao, ali ima "podršku" kao rijetko ko

Admin Čaušević

Opće je poznata činjenica da su fudbaleri itekako privlačni super zgodnim djevojkama. 

Iako se vodi kao član Chelseaja, Connor Gallagher, nikad nije zaigrao za velikana iz zapadnog Londona, ali obzirom na podršku kakvu ima to i ne treba previše da ga brine.

Gallagher je ove sezone završio na posudbi u Crystal Palaceu i jedno je od otrkića sezone sa sedam golova i tri asistencije u dosadašnjem dijelu sezone.

Očekuje da se ovaj 22-godišnjak sljedeće sezone vrati među Plavce, a osim odličnog igrača na Stamford Bridge bi mogao stići i vrhunski "slatkiš".

Naime, Gallagher se može pohvaliti prekrasnog podrškom kakvu rijetko ko ima u svijetu fudbala. U pitanju je nejgova djevojka Aine May Kennedy.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CKcW7gvATT4/[/instagram]

Aine nije toliko popularna na društvenim mrežama kao ostale "žene fudbalera" engleskog Premiershipa, ali itekako ima čime da se pohvali.

Ova 23-godišnja Irkinja je profesionalni plesač i model, a na društvenoj mreži Instagram je prati oko "skromnih" 40.000 pratitelja.

Aine i Conor su u vezi duže od tri godine, a po objavama na društvenim mrežama lako se da zaključiti da vole luksuzna putovanja i odlaske u skupocjene restorane.

Nedavno su uživali na romantičnom putovanju u Parizu gdje su posjetili turistička mjesta poput Louvre muzeja, a ljetos su bili na nezaboravnom ljetovanju u Portugalu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CK9DG8tAzHP/[/instagram]

Gallagher koji je prije debitovao za seniorsku reprezentacije Engleske nego što je zaigrao za prvi tim matičnog kluba je pravi sretnik...

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi