Može li iko 'skinuti' Amara Osima kao on? Ponovo je oduševio!

Ajdin Šabanović objavio novi video imitacije

Može li iko 'skinuti' Amara Osima kao on? Ponovo je oduševio!

M. Šljivak

Mostarac Ajdin Šabanović postao je poznat širom Bosne i Hercegovine po zaista fantastičnim imitacijama nekadašnjeg trenera FK Željezničar Amara Osima.

Šabanović je u ljeto 2018. godine objavio video koji je oduševio apsolutno sve i u potpunosti je 'skinuo' način na koji govori trofejni stručnjak.

Nakon videa u kojem je Šabanović u stilu Osima komentarisao Svjetsko prvenstvo u Rusiji, krajem 2019. godine stigao je video imitacije nakon poraza Željezničara od Veleža.

Sam Osim je pogledao njegove snimke i okarakterisao ih je kao veoma simpatične, te je pohvalio Šabanovića za imitacije koje radi.

"Puno mi se raje javilo i slalo linkove. Skoro su sve pozitivne reakcije, a i meni je simpa", rekao je Amar Osim.

Sada je došao red da Šabanović odradi novu imitaciju u kojoj glavnu ulogu ima Osim, a za to je iskoristio Amarovu priču iz SportSport.ba podcasta "Moja garaža - moja pravila".

Oglasi

Osim je na svoj način ispričao priču o putovanju ekipe u Izrael tokom pandemije koronavirusa, a Šabanović je ponovo na fenomenalan način sve 'skinuo'.

Nova imitacija će sasvim sigurno ponovo izazvati veliku pažnju na društvenim mrežama i bez ikakve dileme, Ajdinu nema niko ravan kada je u pitanju imitacija trofejnog trenera.

Mostarac je još jednom potvrdio da je zaista fantastičan u imitiranju, a pored Osima na njegovom YouTube kanalu se mogu naći još mnoge odlične stvari.

Treba istaći da je Šabanović veliki navijač mostarskog Veleža i kao i svi navijači ovog kluba jedva čeka da se ponovo otvore tribine kako bi se mogao bodriti voljeni tim.

Dio o kojem Amar Osim priča o putovanju u Izrael, odnosno dio kojeg je 'skinuo' Ajdin možete pogledati od 27. do 30. minute SportSport.ba podcasta i ocijenite sami kako je sve ispalo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
Odlican je, dobro ga skida haha
11 1
Zeleni_zub
Kralj
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi