Alaba izabrao najbolje i najgore igrače Bayerna

Nakon što je probao igricu FIFA 17

Alaba izabrao najbolje i najgore igrače Bayerna

Endin Čaušević

Fudbaler Bayerna, David Alaba, odlučio je otkriti zanimljivu listu najboljih i najgorih igrača ove ekipe.

Alaba je bio jedan od rijetkih koji je imao priliku da zaigra novu igricu FIFA 17. Nakon toga igrač bavarske ekipe imao je zadatak da izabere najbolje, ali i najgore igrače Bayerna na novoj FIFA-i.

Austrijanac je na listu najboljih igrača Bayerna uvrstio Maneula Neuera, Roberta Lewandowskog, Arjena Robbena i Kingsleyja Comana. Što se tiče najgorih igrača ove ekipe tu mu je bilo malo teže.

Alaba nije htio da uvrijedi svoje saigrače, ali je na ovu listu uvrstio tri igrača, a to su Javi Martinez, Phiipp Lahm i Julian Green. Naravno, prvi se oglasio Martinez koji je pozvao Alabu na dvoboj, te mu poručio da će dokazati da on nije jedan od najgorih igrača Bayerna na FIFA-i.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi