Alenu Omiću se posrećilo, zaveo Mostarku koja ostavlja bez daha

Nedavno ju je i vjerio

Alenu Omiću se posrećilo, zaveo Mostarku koja ostavlja bez daha

Slovenački košarkaški reprezentativac Alen Omić, koji je inače rodom iz naše zemlje, trenutno igra u Crvenoj zvezdi, a osim na parketu, jednako je uspješan i van njega.

U prilog tome ide i činjenica da je ovaj košarkaš u vezi sa prelijepom manekenkom Dženitom Dumpor, koja je u prošlosti predstavljala BiH kao Miss Planet Earth na Filipinima, te bila izabrana kao najljepša djevojka na izboru za Miss Adriatic Europe u Hrvatskoj i Miss Mediteranian International u Italiji.

Alen i Dženita svoju romansu ne skrivaju u javnosti i nemaju problem da pred svima pokažu koliko su zaljubljeni jedno u drugo, a svoju ljubav su krunisali nedavnom vjeridbom.

Ova atraktivna Mostarka koristi svaku priliku da dođe u Beograd bodriti budućeg supruga, što svakako oduševljava sve prisutne muškarce u dvorani, budući da Dženita svojim izgledom naprosto ostavlja bez daha.

U to ćete se i uvjeriti gledajući njezine fotografije u galeriji.

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
Jesil mogla ista bolje naći MAJKE TI ,od ovog sto nezna ni ko je,ni sta je,dobro jest da je Slovenac!
6 2
hercegbih
prnem im u sluh...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi