Alilovićeva supruga poručila: Možete me poljubiti u dupe!

Naljutila se nakon priča o njenim grudima

Alilovićeva supruga poručila: Možete me poljubiti u dupe!

E. Čaušević

Hrvatski golman Mirko Alilović ne blista na početku Evropskog prvenstva, a Lino Červar odlučio ga je poslati na tribine na meč protiv Švedske.

Alilović nije u najboljoj formi i trenutno mu ne ide baš kako je očekivao. Ipak, on nije jedini koji je bio na udaru navijača Hrvatske, jer je i njegova supruga Iva trenutno u centru pažnje.

Nakon njenih fotografija koje su se pojavile na internetu došlo je do lavine komentara, a polemika se vodila oko toga da li su njene grudi prirodne ili plastične. Poslije svega Iva Alilović se odlučila oglasiti na Facebooku i oplesti prema onima koji su je prozivali za njen fizički izgled.

"Hvala vam što ste mi poklonili toliko pozornosti i pažnje, hvala vam što vam je očito moj fizički izgled od velike životne važnosti i sto živite u neznanju da li sam prirodna ili sam plastična, to su stvarno velika pitanja od životne važnosti, blago vama na težini vaših problema :) Hvala vam na svoj pažnji koju ste mi poklonili i napravili od mene zvijezdu! Godi mi vaša ljubomora, vaša zločestoća, maloumnost i primitivizam, mnogo ste smiješni i šta da vam za kraj kažem? Ja Iva Alilović vam od srca želim svu sreću u ovome životu, jer da ste sretni i voljeni, i da imate svoj život ne bi ovoliko prosipali zlobe i izmišljotina i mržnje o meni koju ne poznajete i o mome životu", napisala je supruga hrvatskog rukometnog golmana, te dodala:

"A i ako sam stavljala silikone stavila sam za svoje pare, a ne tuđe".

Top Komentari

RD187
Vrlo rado :D
9 1
Pajkan
Dobar picic bolji nego Halil
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi