Nova sportska veza na pomolu: Povučeni teniser osvojio djevojku za kojom je poludio fudbalski svijet

Nedavno je bila u društvu sa zvijezdom Manchester Uniteda

Nova sportska veza na pomolu: Povučeni teniser osvojio djevojku za kojom je poludio fudbalski svijet

Haris Zilić

Švicarska fudbalera Alisha Lehman pored terena privlači pažnju svojim ponašanjem i van stadiona, ali i izgledom. Nedavno je raskinula vezi sa brazilskim fubalerom Douglasom Luizom.

Krajem aprila pojavile su se špekulacije da je u vezi sa Marcusom Rashfordom.

Marcus i Alisha sreli su se u noćnom klubu, zajedno sjedili, ali nakon toga su očigledno ostali samo u prijateljskim odnosima.

Alisha, koja je u prošlosti izlazila s muškarcima i ženama, za Božić je objavila kalendar sa pikantnim fotografijama što je dovelo do raskida sa fudbalerom Aston Ville, Douglasom Luisom.

Oglasi

Međutim, pomenuta fudbalerka je izgleda okrenula novi list.

Pojedini mediji su došli do saznanja da se Alisha već duže vrijeme čuje sa grčkim teniserom Stefanom Tsitsipasom, koji je inače povučen kada je u pitanju privatni život i ne priča puno o tome u javnosti.

Ovo je odmah povuklo razne teorije, a i sam Tsitsipas je komentarisao njihov odnos.

"Podijelimo poruku, prijateljski, čujemo se i ne vidim ništa što je to za senzacije", istakao je Tsitsipas.

Oglasi

Reprezentativka Švicarske se nije oglašavala povdom ovih pisanja, a od ranije je poznato da je poeed fudbala i zaljubljenik u tenis.

Često pogleda teniske mečeve, voli u slobodno vrijeme rekreativno igrati tenis. Možda je baš u svijetu tenisa napokon pronašla svoju srodnu dušu.

Lehman je prije dvije godine imala izjavu koja je izazvala dosta reakcija u svijetu fudbala.

"Treba da se kaže istina. Većina ljudi koji dolaze na naše utakmice ne dolaze zbog nogometa. Oni dolaze kako bi maštali o spolnom odnosu s nama, djevojkama koje igramo", rekla je Alisha dodavši:

"Ako gledamo muški nogomet, puno djevojaka odlazi na tribine, ali da navijaju za svoj klub, a ne da bi maštali o seksu s nogometašima".