Najzgodnija fudbalerka svijeta će do kraja života pamtiti šta joj je u noćnom klubu uradio Rashford

Britanski tabloidi donijeli detalje

Najzgodnija fudbalerka svijeta će do kraja života pamtiti šta joj je u noćnom klubu uradio Rashford

Admin Čaušević

Najzgodnija fudbalerka svijeta Alisha Lehmann će do kraja života pamtiti šta joj je u noćnom klubu uradio Marcus Rashford

Napadač Manchester Uniteda, Marcus Rashford priskočio je u pomoć nezvaničn najatraktivnijoj fudbalerski svijeta kada je ona bila u noćnom izlasku.

Naime, Englez je zamolio osoblje noćnog kluba da fudbalersku Aston Ville dovedu u njegov VIP odjel kada su je razni tipovi počeli spopadati čim je ušla u klub.

Izvor iz noćnog kluba Chinawhite u Manchesteru je ispričao detalje ovog događaja.

"Marcus je pospremio stol i pozvao nju i njene prijatelje da im se pridruže. Bio je to prvi put da su se sreli, ali on je znao ko je Alisha."

Oglasi

"Razmijenili su nekoliko riječi i ona mu je zahvalila, a zatim su nastavili zabavu sa svojim prijateljima. Shvatila je da je pravi kavaljer."

Alisha, koja je u prošlosti izlazila s muškarcima i ženama, za Božić je objavila kalendar sa pikantnim fotografijama što je dovelo do raskida sa fudbalerom Aston Ville, Douglasom Luisom.

"Nije loše željeti izgledati kao zgodna djevojka i igrati nogomet. Stvarno podržavam to i želim da svi budu ono što jesu kada se bave sportom", rekla je Lehmann nedavno.

Redovno je opisuju kao jednu od najzgodnijih fudbalerku svijeta - i može se pohvaliti s gotovo 13 miliona pratitelja na Instagramu.

S druge strane Rashford je zaručen za svoju djevojku iz djetinjstva Luciom Loi, ali nije previše razmišljao kada se trebao ponijeti kao gospodin.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CqIraBLNTp4/?hl=en[/instagram]

Sjajni napadač je nedavno imao određenih problema sa povredema, a čim se vratio na teren uspio je zabiti. Svoj 29. gole ove sezone zabio je sredinom sedmice na gostovanju Tottenhamu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi