Alisha Lehmann oduševila muškarce širom svijeta selfijem bez grudnjaka: "Nisi ni svjesna..."

Švicarku prati veliki broj ljudi

Alisha Lehmann oduševila muškarce širom svijeta selfijem bez grudnjaka: "Nisi ni svjesna..."

Edmir Škorić

Djevojka koja nosi epitet najzgodnije fudbalerke na svijetu, Alisha Lehmann (24), svojim je fanovima priredila još jedno ugodno iznenađenje.

Reprezentativka Švicarske i fudbalerka Aston Ville sve je popularnija na društvenim mrežama i tamo često objavljuje fotografije koje izazivaju puno reakcija i često bivaju prenešene u inostranim medijima.

Ovaj put je svoje fanove ostavila u šoku nakon što je objavila niz selfija bez grudnjaka pred ogledalom. Lehmann je pokazala svoje trbušne mišiće u ogledalu u kupaonici dok je na sebi imala bijeli kratki top ispod kojeg nije bilo ništa.

Uz slike je priložila zagonetan naslov koji glasi: "Molila sam se za ovakva vremena."

Oglasi

Njeni fanovi ubrzo su joj ostavili mnoge komentare i uglavnom su oni bili pohvalni. "Tako si slatka i tako lijepa", napisao joj je jedan od pratilaca.

"Najbolja si", dodao je drugi, dok joj treći poručuje da je svaka njena objava "melem za muške oči". "Nisi ti djevojko ni svjesna koliko si dobra", dodao je jedan od njih.

Lehmann prati čak 16,3 miliona na Instagramu i ta brojka se svakodnevno povećava. Brojni fudbalski fanovi učinili su je najpraćenijom fudbalerkom na ovoj platformi.

Ona se odužuje tako što često objavljuje provokativne fotografije, što i ne čudi s obzirom na to kako (dobro) izgleda.

Oglasi

Ženski fudbal sve je praćeniji i sve više se o njemu piše, ali neke djevojke poput Alishe i na ovaj način pomažu u podizanju njegove popularnosti.

Mada, ona sama je ranije ove godine izjavila da joj je želja da se o njoj piše zbog njenih nastupa na terenu više nego zbog objava koje plasira.

Nedavno je priznala da je imala nemoralnu novčanu ponudu jednog poznatog fudbalera koji je tražio da spava s njim, a takođe je priznala da je neke slavne ličnosti prate na Instagramu, a da je najpoznatiji čuveni brazilski napadač Ronaldo.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije