Alisha Lehmann potezom rukama "zaposlila" naivne muškarce i automatski zaradila malo bogatstvo

Počastila svoje fanove

Alisha Lehmann potezom rukama "zaposlila" naivne muškarce i automatski zaradila malo bogatstvo

Admin Čaušević

Nezvanično najzgodnija fudbalerska svijeta Alisha Lehmann (24) razveselila je svoje fanove za Božić pošto je objavila niz fotogafija kako se opušta u sauni i to u zavodljivim pozama.

Lehmann je poznata po tome da veliku pažnju posvećuje društvenim mrežema, te učestalo objavljuje fotografije kako bi svoje fanove držala budnim.

Ovaj put kao božićni poklon odlučila se se za nekoliko fotografija iz jacuzzija i saune dok puni baterije za novu godinu i nastavak sezone.

Na dvije objavljene fotogarfije Lehmann nosi crni bikini, a opis za koji se odlučila glasi: "Rekreacija za tijelo i um".

Ipak, posebnu pažnju privukao je položaj njinih ruku pošto ih je stavila na gačice te je svojim fanovima dala mašti na volju.

Oglasi

Njeni fanovi su marljivo komentarisali. vruće fotografije. Jedan je napisao: "O moj Bože", dok je drugi dodao: "Tako lijepo." Treći pratitelj također je oduševio, napisavši: "Savršeno i divno."

Naravno fudbalerki iz Švicarske je bio cilj skupiti što veći broj komentara i sviđanja jer će time automatski zaraditi i više novca.

Inače, u junu 2023. godine prosječna medijska vrijednost markiranih objava koje na Instagramu objavi Lehmann iznosila je nevjerojatnih 307.352 dolara po objavi.

Oglasi

Nedavno je otkrila kako joj je slavni fudbaler nudio 100.000 funti za jednu noć, ali koliko novca zarađuje na Instagramu ne čuti zašto ga je odbila.

Lehmann ima 16.3 miliona praittelja na Instagramu što je čini najpraćenijom fudbalerkom na ovoj izuzetno popularnoj društvenoj mreži.

Pikatne fotografije sa odmora stižu nedugo nakon što je ova plavuša objavila vrlo ličan pogled na svoju 2023. godinu. Također nije propustila izreći veliko hvala svojim fanovima.

"Željela bih se zahvaliti svojoj porodici, navijačima, saigračicama i prijateljima što su me uvijek podržavali. Zbog svih vas se osjećam kao da nikada neću odustati. Ove godine mi je trebala podrška kao nikada do sada, uspjeli smo i to je sve zbog svih vas."

"Mislim da sam ove godine doživjela puno uspona i padova, odrasla sam i puno sam naučila kao osoba", poručila je ona.

Top Komentari

CeZenicaLik
Boze sacuvaj novinarstva naslova a pogotovo novinara
2 0
TurgutBayraktar
Zamisli koja budala to tadi prati nekoga koju isto tako prati puno budala misleci da mogu nesto sa njom hahha pa zar mozak ne proradi kat tad koje budalastine i to jos ta rospija dize lovu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije