Za noć je spavala sa sedam zvijezda, sada je postala majka, a dobila je i otkaz u očevoj firmi

Novac zarađuje na platformi za odrasle

Za noć je spavala sa sedam zvijezda, sada je postala majka, a dobila je i otkaz u očevoj firmi

Admin Čaušević

Američka influenserica koja tvrdi da je za jednu noć spavala sa sedmoricom različitih sporista je potvrdila kako je postala majka djevojčice.

Aliza Jane dospjela je na naslovnice 2020. kada je izjavila da se spetljala sa zvijezdama Phoenix Sunsa i od tada je obećala snimke nezaboravne na svom računu OnlyFans.

Govoreći u podcastu No Jumper još 2020. govorila je o detaljima kako je sama rekla nezaboravne večeri:

"Moj rođendan pada za vikend za Dan sjećanja i vidjela sam ih sve u Drai'su kao jednu ekipu. Spavali smo u hotelskoj sobi", rekla je ona.

Nadalje je sugerisala da je odgovorna za uspon forme Sunsa nakon što je priča izašla na vidjelo.

Oglasi

Aliza koja ima 25 godina je još 2022. godine objavila daj e trudna, a sada je otkrila rođenje kćeri Noe Meadow, koja je rođena u petak, 13. januara.

Objavila je sliku Noe u kombinezonu i napisala: "Draga kćeri, od trenutka kada sam saznala da rasteš u meni, sve na meni se promijenilo.

"Dala si mi snagu, dala si mi nadu, bila si odgovor na svako moje pitanje i molitvu", dodala je Amerikanka.

Interesantno da nije poznato ko je otac djeteta. Do sada je povezivana sa nekoliko momaka, a čak je tvrdila da se ljubila i sa Kanye Westom za Novu 2022. godinu.

Nakon što je otkrila niz kontroverznih sitaucija iz svog života njena porodica je se odrekla, a dobila je otkaz u firmi koja je u vlasništvu njenog oca.

Zahvaljujući svojoj popularnošći na društvenim mrežema te pikantnim fotografijama na platformama za odrasle djevojka visoka 167 cm je uspjela zaraditi tri miliona dolara.

Top Komentari

Pajkan
Cestita
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi