Alvaro Morata objavio fotografiju kada je tek upoznao današnju suprugu i ostavio emotivnu poruku

Danas imaju troje djece

Alvaro Morata objavio fotografiju kada je tek upoznao današnju suprugu i ostavio emotivnu poruku

Edmir Škorić

Nogometaš Juventusa Alvaro Morata objavio je fotografiju sa suprugom putem društvenih mreža, napisavši također vrlo posebnu posvetu.

Alvaro Morata i Alice Campello pokazali su se kao nerazdvojan par i kao osobe koje su, što bi se reklo, stvorene jedna za drugu, a to neprestano pokazuju putem svojih društvenih mreža, uključujući fotografije i video zapise na kojima se pojavljuju zajedno sa svojom djecom.

Napadaču Juventusa u teškoj godini ipak sve ide po planu. Potpisao je za Juvntus, postigao je 10 golova na 17 mečeva, a uz to ima sretan život pored supruge Alice i djece Alessandra, Leonarda i Edoarda.

Ovog utorka Alice je podijelila video na kojem su se pojavili Alessandro i Leonardo, dvoje od troje djece, koji su nakon Aliceina pitanja o tome "ko je najljepši u kući", odgovorili "tata". No, nekoliko sati kasnije, nogometaš je iznenadio slikom kojom je pokazao ljubav prema svojoj partnerici.

Pronašao je jednu staru fotografiju, smatra se možda i prvu iz početka njihove veze, kada su se tek upoznali, pa je ostavio i prikladnu poruku.

"Jedna od prvih fotografija koju smo napravili zajedno, i to već davno, ali svaki dan te volim više, svakim danom sam sve uvjereniji da je to bio najbolji izbor u mom životu . Ponosan sam što odrastam s tobom i želim ostariti blizu tebe. Volim te", napisao je španski napadač na italijanskom jeziku.

"Ljubavi, volim te previše", odgovorila je Alice, a fanovi su oduševljeno komentarisali da su preslatki i da su zaslužili da budu jedno uz drugo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije