Poznati sportaši slave Božić: Većina ih ostala kod kuće, Ronaldo i ovog puta smislio nešto svoje

Dan kada i oni odmaraju

Poznati sportaši slave Božić: Većina ih ostala kod kuće, Ronaldo i ovog puta smislio nešto svoje

Danas je jedan od rijetkih dana u godini kada profesionalni sportaši mogu da uživaju u slobodnom vremenu i provedu ga s porodicom. 

Božić je vrijeme kada većina njih odlučuje ostati kod kuće i proslaviti ovaj blagdan u krugu porodice što je većina danas i uradila.

Jedna od dvije najveće fudbalske zvijezde Leo Messi odlučio je ostati kod kuće sa suprugom Antonellom Rocuzzo i njihovo troje djece. Okitili su jelku i svi se obukli u sličnu odjeću što na fotografiji izgleda zaista prekrasno.

Najveća MMA zvijezda današnjice Conor McGregor odlučio je također ostati kod kuće i to sa suprugom Dee Devlin i dvoje djece. Također, tu je bio i njihov pas koji je dobio sličnu odjeću kao oni i našao se na fotografiji. 

Cristiano Ronaldo je gotovo uvijek jedan od onih koji se ističu, a tako je bilo i ovog puta. Portugalska zvijezda i uz Messija najveća fudbalska ikona današnjice Božić je dočekala na plaži uz vjerenicu Georginu Rodriguez i djecu. Zanimljivo, s njima na plaži bio je i Djed mraz. 

Legendarni desni bek Barcelone Dani Alves Božić je odlučio dočekati kod kuće uz suprugu Joanu Sanz koja je inače supermodel.

Wanda Nara i njen suprug Mauro Icardi nigdje ne idu jedno bez drugog, a tako je i za Božić kojeg su odlučili proslaviti u jedno restoranu. 

Angel Di Maria se za novu godinu očito malo prisjetio dana u Manchester Unitedu jer se obukao u crveno. 

Božić je sa suprugom i djecom odlučila dočekati i zvijezda Atletico Madrida Alvaro Morata.

Top Komentari

ragnarrsonn
Messi se fura na Conora
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi