Moratina supruga se brutalno našalila za prvi april, ali takvu reakciju od njega nije očekivala

Bilo mu žao što to nije istina

Moratina supruga se brutalno našalila za prvi april, ali takvu reakciju od njega nije očekivala

Endin Čaušević

Prvi april danas su mnogi iskoristili da se našale sa svojim članovima porodice i prijateljima, ali pobjednik dana je supruga Alvara Morate.

Supruga napadača Juventusa, Alice Campello, na Instagramu je objavila video koji je mnoge nasmijao do suza, te se na sjajan način odlučila našaliti sa svojim suprugom povodom prvog aprila.

Ona je ušla u spavaću sobu i pitala je Moratu mogu li razgovarati o ozbiljnoj temi, te mu je bacila test za trudnoću i poručila da je ponovo trudna.

Morata je na početku naslutio da se ona šali, ali je Alice nekako uspjela da ga uvjeri u to i njegova reakcija je zaista bila odlična.

No, njegova supruga na kraju je otkrila da je to šala što je očito naljutilo Alvara koji je poručio da mu je žao što nije trudna, te da želi kćerku.

Oni već imaju tri sina, a Alice se porodila prije svega sedam mjeseci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije