"Nogometaš Evertona mi je tražio gole slike, bio je jako zao, pitao me znam li uopšte ko je on..."

Alyssa Jay otkriva

"Nogometaš Evertona mi je tražio gole slike, bio je jako zao, pitao me znam li uopšte ko je on..."

Edmir Škorić
Teme:

Alyssa Jay je jedna od "onih" djevojaka koje svoje tijelo dobro unovče putem sajtova za odrasle. Uz pomoć OnlyFansa stekla je značajnu zaradu, a njene gole fotografije svakako su primamljive svakom muškarcu u Engleskoj.

Među muškom populacijom koja ponekad pati za njom i njenim golim tijelom ima i poznatih, a sada je manekenka otkrila da ju je nogometaš Evertona tražio preko Snapchata gole slike.

Nakon što ga je odbila, neimenovani igrač Evertona joj je uzvratio: "Zar ne znaš ko sam ja?".

"On je rekao 'hoćeš li mi poslati fotografije', a ja sam odbila, a onda mi je poslao poruku 'zar ti zapravo ne znaš ko sam ja'. Bio je jako ljut i zao prema meni", kazala je 27-godišnja djevojka iz Norfolka.

“Slao je uvredljive poruke. Stalno je govorio 'želim te vidjeti' i 'odmah mi pošalji nekoliko fotografija'. Gnjavio me, bio je dosadan i naporan".

Oglasi

“Ono što me šokiralo je ono 'zar ne znaš ko sam'. Znala sam ko je on jer mi je poslao poruku na Instagramu, ali da budem iskrena ja ne gledam nogomet. S Instagrama sam mogla vidjeti ko je, ali to mi ništa ne znači. Mislim da se nogometašima samo moć obije o glavu", poručila je.

Sve je počelo tako što je nogometaš Evertona odgovorio na jedan story OnlyFans djevojke na Instagramu. Uslijedila je razmjena poruka, a potom i razmjenjivanje Snapchat kontakata.

Upravo na Snapachatu je tražio od nje da mu šalje gole slike, nakon čega je, prema njenim riječima, uslijedio blok.

Oglasi

"To se često događa. Ljudi traže moje gole slike i misle ako su u nečemu popularni da mogu dobiti šta požele. Ja svoje slike naplaćujem i nikome ne želim slati privatno kada on to zatraži".

Na kraju je upitana da li bi nekada bila u vezi s nogometašem ili se viđala, kazala je: "Ovisno o osobi".

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cif9SFwDjKV/[/instagram]