8

Komentari (8)

lalinjo
Ovo mi je najjače na početku izvještaja,Republika Turska je demokratska država hahahahaha,kakav vic,pa svi neistomišljenici su završavali kako su završavali,isto kao i u Rusiji i sličnim državama,da je Turska demokratska država Hakanu se ne bi desilo što se desilo i ne bi morao spašavati živu glavu i to zbog banalnog razloga,ne podržava sadašnjeg predsjednika,moš misliti demokratske države.
Geneve
Mos’ misliti član organizacije koja je pokušala državni udar, mos’ misliti da se ovo desilo u SAD završio bi u Gvantanamu, mos’ misliti samo nije podržavao predsjednika, mos misliti haha.
lalinjo
I ti imaš baš provjerene i točne informacije da je to istina hahahaha....sigurno se privatno družiš sa tim diktatorom
user1621626775
Jesi puno u karieri zaradio al mao si se preracuno...sitan si ti i tebi slicni da kujete plan brki iza ledja Turska je cvrsto pod njegovom kontrolom sad znas sta znaci izreka SAM PAO SAM SE UBIO .
Celtic
Narod koji slavi okupatora i to samo zbog iste vjere : )
Bhf111
Koga briga za ovim na sportskom portalu?
emanuelmacron
ma zabolime racku za turcinima,ite u srbiju pa serte njima, puste nas namiru ,imamo mi svojih problema .
Geneve
Nepismeni migrantu ti ionako nisi u svojoj državi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.